Praproče pri Temenici 6, Šentvid pri Stični
01 7809020

Poročni obredi

Gostilna Pri Japu stoji v naročju prelepih dolenjskih gričev in gozdov, ki jih krasi reka Temenica. Prostor ponuja vse kar potrebujete, da bo vajina poroka v naravi nepozabna. Idealna lokacija in prekrasna okolica s prekrasnim razgledom vama ponuja vse kar si želita, da bo vajin dan nepozaben.

Pri Japu smo odprli vrata za vse mladoporočence, kateri bi si želeli civilni ali pa cerkveni poročni obred. Civilna poroka in sam obred se izvaja v lepem vremenu zunaj, v neposredni bližini na gričku, s pogledom na čudovito dolenjsko okolico, v slabem vremenu pa v primernih prostorih znotraj gostišča, v starem toplarju ali pa v velikem šotoru, v prav posebno prirejenem prostoru za civilni ali cerkveni obred.

Poskrbeli bomo za prav se detajle, da bo vajina poroka zares nepozabna.

Za prijavo in lokacijo za izvedbo civilne poroke se prijavnica dobi v Gostilni Pri Japu. S tem potrdilom in soglasjem za izbrano likacijo ponudnika pa je potrebna osebna privolitev in soglasje Gostilne Pri Japu, tako da se s to prijavnico mladoporočenca oglasita na UE Grosuplje za potrditev datuma izvedbe civilne poroke in s tem izbrano lokacijo civilnega poročnega obreda.